Η DYAS EVAN Ε.Π.Ε. έχοντας εμπειρία 35 χρόνων, με καταρτισμένα και εξειδικευμένα στελέχη, έχει σκοπό να προσφέρει στους πελάτες της νέα και καινοτόμα προϊόντα. Μέσω του δικτύου των προμηθευτών μας σε όλη την Ευρώπη και Ασία, μπορούμε να ανακαλύπτουμε και να προμηθεύουμε τα πιό ανταγωνιστικά και ποιοτικά προϊόντα στον επαγγελματικό και διαφημιστικό τομέα. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας και ετήσιες επισκέψεις μας σε διεθνείς εκθέσεις, όπως επίσης και η αποτελεσματική έρευνα, μας βοηθάει να εμπλουτίσουμε τις συλλογές μας με τις πιό καινοτόμες ιδέες και προϊόντα της αγοράς.

 

Το πιό σημαντικό για εμάς είναι να σας εξυπηρετούμε σε κάθε περίσταση. Προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες που σημαίνει οποιαδήποτε μορφή ειδικού πακεταρίσματος, γραφικά, αποθήκευση για μεγάλο χρόνο, παραδόσεις σε διαφορετικά σημεία, επείγουσες παραγγελίες (μέχρι την επόμενη ημέρα) ή να παρέχουμε οποιαδήποτε άλλη εξειδικευμένη υπηρεσία για το δικό σας όφελος.

 

Το λογότυπό σας .....η επιλογή σας να κάνετε ανάγλυφη εκτύπωση, κέντημα, μεταξοτυπία, ταμπόν, θερμομεταφορά, χάραξη κ.λπ. Η DYAS EVAN Ε.Π.Ε διαθέτει στις εγκαταστάσεις της μηχανές υψηλής τεχνολογίας που διασφαλίζουν το υψηλό ποιοτικό επίπεδο της εκτύπωσης. Σχεδιογράφοι, κόπτες, μηχανές θερμομεταφοράς, αυτόματοι εκτυπωτές μεταξοτυπίας και ταμπόν, γίνονται όλα στις εγκαταστάσεις μας. Οι δυνατές συνεργασίες που έχουμε με εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας (κεντήματος και λέιζερ χάραξης) μας παρέχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ποιότητα που χρειάζεστε.

Τα ιδιόκτητα γραφεία μας που βρίσκονται στην Αθήνα είναι το σπίτι μας, η βάση μας, όπου παράγουμε νέες ιδέες για λογαριασμό σας. Διατηρούμε επιπλέον αποθήκες στα περίχωρα της Αθήνας και με μία πολύ δυναμική συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες εφοδιασμού στην Ελλάδα, εγγυόμαστε τις πιό επαγγελματικές υπηρεσίες για τις παραγγελίες σας.